Зміни педагогічних аспектів при впроваджені інформаційних технологій на клінічних кафедрах медичних вузів - Михайловська, Наталія Сергіївна; Стецюк, Ірина Олегівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Вступ. Впровадження інноваційних технологій в освіту забезпечує підвищення ефективності підготовки висококваліфікованих фахівців. Враховуючи численні зміни, які щорічно відбуваються у медичній сфері, а також стан реформування системи охорони здоров’я в Україні, на сьогодні вкрай важливим є залучення найсучасних інноваційних інформаційних технологій до підготовки майбутніх фахівців-медиків.
Keywords: інформаційні технології; дистанційна освіта; викладач; студент