Радіочастотна абляція стравоходу Баррета та добова РН-метрія - Лазунько, Т. І.; Стешенко, Андрій Олександрович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Вступ. Радіочастотна абляція(РЧА) спеціалізованої ціліндроклітинної метаплазії стравоходу з низьким ступенем дисплазії є одним з методів вибору в лікуванні стравоходу Барретта(СБ). При цьому в деяких випадках, особливо при довгому циркулярному сегменті, потрібна повторна процедура.
Keywords: тези