Аптечна технологія ліків. Модуль 2. Змістовий модуль 2.1. Водні витяги. Лініменти. Мазі. Супозиторії. Пілюлі - Гладишев, Віталій Валентинович; Пухальська, Ірина Олександрівна; Литвиненко, Тетяна Миколаївна; Малецький, Микола Миколайович; Лисянська, Ганна Петрівна; Романіна, Дар'я Михайлівна (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Посібник розроблений відповідно до вимог Болонського процесу, та структурований відповідно до змістових модулів. Матеріал викладений у відповідності до наказу МЗ України № 812 від 17.10.2012 "Про затвердження Правил виробництва (виготовлення) та контролю якості лікарських засобів в аптеках."