Вміст цитокінів при хронічній серцевій недостатності з надлишковою масою тіла, ожирінням та супутньою анемією легкого ступеня - Нетяженко, В. З.; Бідзіля, Петро Петрович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Мета дослідження. Вивчити вміст цитокінів інтерлейкіну-6 (ІЛ-6), інтерлейкіну-10 (ІЛ-10) та фактора некрозу пухлин-α (ФНП-α) в сироватці крові хворих на хронічну серцеву недостатність (ХСН) з надлишковою масою тіла, ожирінням та супутньою анемією легкого ступеня.
Keywords: тези доповідей