Дослідження українського ринку лікарських засобів рослинного походження, які застосовуються при функціональних розладах шлунково-кишкового тракту - Литвиненко, Ольга Веніамінівна (My University, 2023)
Фітотерапія, або лікування лікарськими засобами рослинного походження – один з важливих напрямів терапії, широко вживаний при лікуванні різних захворювань. Фітотерапію використовують і як самостійний вид лікування, і як допоміжний у комплексі з іншими лікарськими засобами. Особливе місце вона займає у комплексі лікувально-профілактичних заходів у гастроентерологічній практиці, зокрема, у відновлювальний період і для профілактики рецидивів при їх хронічному перебігу.