Досвід впровадження змішаної форми навчання в освітній процес кафедри фармакогнозії, фармакології та ботаніки - Тржецинський, Сергій Дмитрович; Одинцова, Віра Миколаївна; Денисенко, Ольга Миколаївна; Головкін, Володимир В'ячеславович; Корнієвський, Юрій Іванович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Впроваджений в Україні карантин вніс свої корективи в життя кафедри фармакогнозії, фармакології та ботаніки. Освітній процес, до якого ми так звикли (лекції, лабораторні, практичні, семінарські заняття в аудиторіях і лабораторіях кафедри) зазнав змін. Заняття, консультації, модульний та підсумковий контроль перемістились у простір інтернету. Робота кафедри в умовах карантину здійснюється за змішаною формою навчання, передусім за допомогою «хмарних» технологій, зокрема сервісу Microsoft Teams.
Keywords: фармакогнозія; фармакологія та ботаніка; змішана форма навчання; MS Teams; омпетенції; лікарські рослини