Психічні розлади при судинних захворюваннях головного мозку - Сафонов, Дмитро Миколайович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Навчальний посібник складений відповідно до «Освітньо-професійної програми вищої освіти». Посібник підготовлений згідно з матеріалами, розробленими викладацьким складом кафедри психіатрії, психотерапії, загальної та медичної психології, наркології та сексології Запорізького державного медичного університету, згідно робочої програми навчальної дисципліни «Психіатрія». Автори виходили з сучасних вимог до викладання, контролю теоретичних знань, умінь і практичних навичок в умовах кредитно-трансферної системи оцінки навчання. Матеріали навчального посібника є керівництвом для проведення самостійних занять з психіатрії лікарями-інтернами первинної післядипломної спеціалізації з «Психіатрії» і розроблені вперше. З огляду на прогресивний розвиток психіатрії, зміни вимог до фахівців, даний посібник з часом не повністю відповідатиме педагогічним і професійним потребам, тому він буде вдосконалюватися і доповнюватися.