Летальність при панкреонекрозі після відеолапароскопічних та лапаротомних операцій - Капшитар, Олександр Васильович (My University, 2022)
Мета: визначити рівень летальності після відеолапароскопічних та лапаротомних операцій залежно від форми панкреонекрозу
Keywords: тези доповідей