100+ відповідей на запитання про вакцинацію проти COVID-19 для медичних працівників та пацієнтів - Лапій, Федір; Волошина, Ірина Миколаївна; Озерна, Дар’я (My University, 2021)
Проєкт «Збірник «100+ відповідей на запитання про вакцинацію проти COVID-19» реалізується ГО «Батьки за вакцинацію» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» в рамках програм «Соціальний капітал» і «Громадське здоров’я», україно-швейцарського проєкту «Розвиток медичної освіти», за участі Кластеру «Перспективи розвитку східних регіонів України» Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH та інформаційної підтримки ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України». Погляди та ідеї, представлені в збірнику, належать авторам і не обов’язково відображають погляди Міжнародного фонду «Відродження», Швейцарської агенції розвитку і співробітництва, а також україно-швейцарського проєкту «Розвиток медичної освіти».