Рівень розчинної форми міжклітинної адгезивної молекули-1 у хворих на гіпертонічну хворобу II стадії - Гончаров, Олександр Вікторович (My University, 2020)
Мета дослідження: вивчити рівень розчинної форми міжклітинної ад-гезивної молекули-1 (sICAM-1) у хворих на гіпертонічну хворобу II стадії.
Keywords: тези доповідей