Виявлена залежність кількості спор Alternaria від змін температури у літній період 2021 року - Кошева, А. С.; Гавриленко, Ксенія В'ячеславівна (Вінниця : ВНМУ ім. М. І. Пирогова, 2023)
Мета: Проаналізувати особливості споруляції грибів роду Alternaria у м. Запоріжжя в період сезонів 2021 та 2022 роках
Keywords: тези доповідей