Особенности прокомплаентности у пациентов с диссоциативными расстройствами - Столяренко, А. Н.; Столяренко, Андрій Миколайович; Stoliarenko, A. M. (My University, 2016)
Установлен уровень объективной врачебной идентификации и самоидентификации комплай- ентности у пациентов с диссоциативными расстройствами для всех видов терапии. Определено соотношение уровней субъективной и объективной прокомплайентности пациентов к различным видам терапии в зависимости от доминирующего аранжирующего варианта психологической дезадаптации. Установлено рівень об’єктивної лікарської ідентифікації та самоідентифікації комплаєнтності у пацієнтів із дисоціативними розладами для усіх видів терапії. Визначено співвідношення рів- нів суб’єктивної та об’єктивної прокомплаєнтності пацієнтів до різних видів терапії залежно від домінуючого аранжуючого варіанта психологічної дезадаптації. The level of objective medical identification and self-identification of compliance in patients with dissociative disorders was determined for all the types of therapy. The ratio of the level of subjective and objective procompliance to different types of therapy was determined depending on the dominant arranging option of psychological maladjustment.
Особливості прокомплаєнтності у пацієнтів із дисоціативними розладами
The features of procompliance in patients with dissociative disorders
Keywords: диссоциативное расстройство; комплайенс; реабилитация; диссоціативний розлад; комплаєнс; психотерапія; реабілітація; dissociative disorder; compliance; psychotherapy; rehabilitation