Морфологічні особливості хронічних дерматозів - Бочаров, Василь Андрійович; Бондаренко, Г. О.; Гладчук, В. Є.; Грицай, О. Д.; Бочаров, Д. В.; Блохіна, А. С.; Куц, Л. В.; Бочарова-Мараховська, Г. В.; Гунькова, В. В.; Бочарова, Вероніка Володимирівна; Пугач, Г. В.; Левченко, О. А.; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Наведено дані про морфологічні особливості хронічних дерматозів. Для кожного дерматозу патоморфологічні зміни мають специфічний характер. Розглядаються перспективні напрямки подальшого вивчення хронічних дерматозів. Приведены данные о морфологических особенностях хронических дерматозов. Для каждого дерматоза патоморфологические изменения носят специфический характер. Рассматриваются перспективные направления дальнейшего изучения хронических дерматозов. The data are presented on morphological peculiarities of chronic dermatoses. For each type of dermatoses pathomorphological changes have specific factures. The future perspectives on investigation of chronic dermatoses are considered.
Keywords: хронічні дерматози; гістограми; хронические дерматозы; гистограммы; chronic dermatoses; histograms