Зміни в нітроксидергічній системі міокарду щурів з доксорубіциновою хронічною серцевою недостатністю на фоні введення β-блокаторів - Гончаров, О. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження: провести вивчення β-адреноблокаторів різного покоління (бісопролола, метопролола, карведилола, небівалола та нового препарату гіпертрилу) на показники системи NO на моделі доксорубіцинової хронічної серцевої недостатності.
Keywords: тези доповідей