Особливості перебігу мієлодиспластичного синдрому у дітей (клінічний випадок) - Подлужний, М. С. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження: розглянути особливості перебігу мієлодиспластичного синдрому (МДС) у дитини (клінічний випадок). Матеріали та методи: було проведено спостереження за пацієнтом 8 років, який знаходиться на лікуванні у гематологічному відділенні КНП «Запорізька обласна клінічна дитяча лікарня» Запорізької обласної ради.
Keywords: тези