Про вплив виду носія та поверхнево-активних речовин на вивільнення аміодарону гідрохлориду з супозиторіїв - Перегудов, В. О.; Гладишев, Віталій Валентинович; Лисянська, Ганна Петрівна; Курінний, Антон Валерійович (My University, 2024)
Метою даної роботи є вивчення впливу допоміжних речовин, що використовуються в технології виготовлення супозиторіїв (основ-носіїв і поверхнево- активних речовин) на біофармацевтичні властивості ректальної лікарської форми аміодарону гідрохлориду.
Keywords: тези доповідей