Діалектика розуміння функціональних розладів шлунково-кишкового тракту у дітей - Дмитрякова, Галина Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Біологічне і соціальне - це два класи стійких компонентів, що складають структуру людини як цілісної системи. Органічне ціле виникає лише тоді, коли між вихідними компонентами створюється система стійких внутрішніх зв'язків, і на цій основі вся система набуває цілісний характер і нові якості.
Keywords: функціональні гастроінтестинальні розлади; шлунково-кишковий тракт