Состояние коронарного русла и структурно-функциональные особенности левого желудочка у больных с различными формами ишемической болезни сердца - Лашкул, Д. А.; Земляний, Я. В.; Лашкул, Дмитро Андрійович; Земляний, Ярослав Вадимович; Lashkul, D. A.; Zemlyanoy, Ya. V. (Запорізький державний медичний університет, 2009)
В статье представлены результаты исследования состояния коронарного русла, структурно-функциональных особенностей левого желудочка у пациентов с различными формами ишемической болезнью сердца. У статті представлено результати дослідження стану коронарного русла, структурно-функціональних особливостей лівого шлуночка у пацієнтів з різними формами ішемічної хвороби серця. Results of research of the state of coronary vessels, structural and functional peculiarities of the left ventricle in patients with the different forms of ischemic heart disease are presented in the article.
Стан коронарного русла та структурно-функціональні особливості лівого шлуночка у хворих з різними формами ішемічної хвороби серця
State of coronary vessels, structural and functional peculiarities of the left ventricle in patients with the different forms of ischemic heart disease
Keywords: ишемическая болезнь сердца; коронарография; эхокардиография; ішемічна хвороба серця; коронарографія; ехокардіографія; ischemic heart disease; coronary angiography; echocardiography