Грецизми та латинізми в медичній термінології: статистичний аналіз - Тимошенко, Є. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета: провести статистичний аналіз грецизмів та латинізмів в медичній клінічній термінології.
Keywords: тези доповідей