Якість підготовки провізорів як показник соціально відповідальної поведінки вищих навчальних закладів - Ткаченко, Наталя Олександрівна (Держ. експерт. центр, Нац. фармац. ун-т, Держ. наук. центр лікар. засобів і мед. продукції., 2015)
Проаналізовано основні напрямками роботи ЗФОН у контексті КомСВ. Саме становлення СВ у процесі отримання професійної освіти є джерелом її формування на всіх подальших рівнях з реалізацією у практичній професійній діяльності. Проведена експертна оцінка професійної підготовки сучасного випускника ЗФОН. Дослідження дають змогу описати сучасного випускника фармацевтичного вузу, що працює у роздрібному сегменті фармацевтичного ринку, охарактеризувавши сильні та слабкі сторони професіоналізму.
The quality training of pharmacists as an indicator of socially responsible behavior of higher education institutions
Keywords: соціальна відповідальність; вищий навчальний заклад; якість підготовки провізора