Англійська мова: навч.-метод. посіб. для студентів мед. ф-тів з підготовки і роботи на практ. заняттях з дисципліни “Іноземна мова за професійним спрямуванням” (спец.: «Медицина», «Технології медичної діагностики та лікування», «Фізична терапія, ерготерапія», «Педіатрія») - Гордієнко, Олена В'ячеславівна; Неруш, Алла Володимирівна; Соляненко, Олена Леонідівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Посібник містить розроблені практичні заняття з дисципліни “Іноземна мова за професійним спрямуванням” (спеціальністі: «Медицина», «Технології медичної діагностики та лікування», «Фізична терапія, ерготерапія», «Педіатрія»). Практичні заняття розроблені згідно з вимогами до освітньо–кваліфікаційних характеристик та примірної програми навчальної дисципліни підготовки фахівців другого магістерського рівня вищої освіти “Іноземна мова за професійним спрямуванням”. Методичні вказівки є однією з форм допомоги студентам в оволодінні учбовим матеріалом навчальних занять в рамках даного курсу.
Keywords: практичні заняття; тема заняття; хід заняття