Вплив природніх чинників на схожість сортів люцерни посівної при інтродукції в умовах півдня України - Гречана, Олена Володимирівна; Сербін, А. Г.; Опрошанська, Т. В.; Фуклева, Лариса Анатоліївна (My University, 2019)
Люцерна вирощується як кормова культура з самого початку історії, і зараз її можна знайти практично в будь-якому регіоні світу. Загальновизнано, що люцерна виникла в околицях Ірану і в даний час вона зростає в кожній державі. Ця рослина поширилася і стала популярною через свою продуктивність і високу кормову цінність, виявляючи найвищий потенціал урожайності серед будь-яких багаторічних кормових бобових культур, адаптованих до культурного вирощування.
Keywords: сорт; схожість; люцерна посівна