Організація захисту кваліфікаційних магістерських робіт в умовах онлайн навчання - Пишнограєв, Юрій Миколайович; Дмитрієв, Вадим Сергійович (My University, 2023)
В умовах онлайн навчання особливої важливості набуває розробка методики проведення різних видів занять та заходів, пов'язаних із перевіркою знань здобувачів освіти. Захист кваліфікаційних магістерських робот є важливим завершальним етапом навчання та опанування освітньої програми у закладі вищої освіти.