Використання принципів особистісно-орієнтованого навчання у викладанні дитячих інфекційних хвороб студентам старших курсів - Пахольчук, Тетяна Миколаївна; Усачова, Олена Віталіївна (Київ, 2015)
Перед викладачами кафедри стоїть принципово важливе завдання: навчити майбутнього фахівця самостійно здобувати знання і творчо виконувати їх в конкретних ситуаціях під час виконання своїх професійних обов’язків. Саме активне впровадження підходів та засобів особистісно-орієнтовного навчання стає запорукою реалізації цього завдання.
Keywords: тези