Відновлення (2,3,4)-(5-(1н-тетразол-1-ілметилен)-4н-1,2,4-тріазол-3-іл)-1(алкіл-, арил-, гетерил)метанімінів та встановлення їх фізикохімічних властивостей - Фролова, Юлія Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Науковий керівник: Однією з пріоритетних завдань сучасної фармацевтичної науки є синтез біологічно активних сполук і створення на їх основі нових високоефективних лікарських засобів, які могли б конкурувати з дорогими імпортними препаратами. Великий інтерес в цьому плані викликають гетероциклічні системи, що містять тетразолметиленовий радикал в п'ятому положенні 1,2,4-тріазолового циклу.
Keywords: тези