Структура професійних ціннісних орієнтацій майбутніх юристів - Мурзіна, Олена Анатоліївна (БДПУ, 2015)
В процесі дослідження структурного складу професійно-ціннісних орієнтацій майбутніх юристів виокремленні когнітивний, психологічний, мотиваційний та прогностичний компоненти. В структурі професійно-ціннісних орієнтацій майбутніх юристів виділено загальнолюдські та соціально значущі цінності. Установлено, що система професійно-ціннісних орієнтацій виступає інтегруючим елементом соціально-психологічної структури особистості майбутнього юриста.
Keywords: cтруктура; цінність; ціннісні орієнтації; професійно-ціннісні орієнтації