Авторська технологія "Організація змішаного та дистанційного навчання вітчизняних та іноземних студентів-медиків у курсі гістології, цитології та ембріології" - Сирцов, Вадим Кирилович; Макєєва, Людмила Валеріївна; Алієва, Олена Геннадіївна; Попазова, Олена Олександрівна; Зідрашко, Галина Анатоліївна; Потоцька, Олена Іванівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Сучасні реалії пандемії корінним чином змінюють формат навчання на дистанційний або змішаний. Більшість вже добре відомих технологій є не просто морально застарілими, малоефективними для сучасного студента але і просто не можуть бути адаптовані до он-лайн навчання. Тому з переходом на змішану форму навчання перед колективом кафедри постало не стільки питання освоєння сучасних технологій проведення занять, скільки розробка ефективної педагогічної технології організації змішаного та дистанційного навчання вітчизняних та іноземних студентів-медиків у курсі гістології, цитології та ембріології.
Keywords: дистанційне навчання; інтерактивні препарати; блоки заняття