Концептуалізація художнього тексту в Лесезнавчому дискурсі неокласиків - Турган, Ольга Дмитрівна (My University, 2014)
У статті на основі аналізу праць українських неокласиків про Лесю Українку підкреслюється їх внесок у розвиток філологічного методу дослідження художнього тексту, що є певним зразком для наступних поколінь літературознавців. In the article on the basis of analysis of the Ukrainian neoclassicists’ works about Lesia Ukrainka it is accentuated their contribution to the development of the philological research method of artistic texts investigation, what is a characteristic model for the next generations of literary scholars.
Keywords: філологічний метод; письменники-неокласики; концептуальність тексту; образ; стиль; поетика; philological method; writers-neoclassicists; conceptuality of a text; character; style; poetics