Впливовий потенціал мовних засобів медичної реклами - Гейченко, Катерина Іванівна; Цупікова, Олена Анатоліївна (Друкарня ЛНМУ ім. Д. Галицького, 2023)
У статті схарактеризовано вербальні засоби сугестивного впливу на потенційного споживача у медичній рекламі на фонетичному, лексичному, морфологічному мовних рівнях. The article characterizes verbal means of suggestive influence on a potential consumer in medical advertising at the phonetic, lexical, and morphological linguistic levels.
Keywords: медична реклама; фонетичний мовний рівень; лексичний мовний рівень; морфологічний мовний рівень; medical advertising; phonetic language level; lexical language level; morphological language level