Імунологічні особливості наслідків материнського інфікування та вакцинації від COVID-19 - Зозуля, З. Р. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета: вивчення імунологічних особливостей наслідків для дітей материнського інфікування та вакцинації від COVID-19.
Keywords: тези доповідей