Програми фізичної терапії футболістів після травм ахіллового сухожилля - Пробачай, О. О. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета – узагальнення даних наукової літератури стосовно програм фізичної терапії футболістів після травм ахіллового сухожилля. Матеріали і методи. Аналіз наукової та науково-методичної літератури, клінічні та педагогічні спостереження, контент-аналіз медичних карток.
Keywords: тези