Історичні аспекти розвитку апаратної косметології - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Авакян, К. А. (Х. : НФаУ, 2014)
Апаратна косметологія - це порівняно новий напрям в косметології, який припускає використання фізіотерапевтичної апаратури для лікувального та естетичного впливу. Головним її завданням є збереження та відновлення естетичного здоров'я людини. Це наука, де поєднуються апаратні методики, знання лікарів і препарати високих технологій.
Keywords: тези доповідей