Оцінювання статистичних показників на заняттях з соціальної медицини та організації охорони здоров’я - Таранов, Володимир Володимирович; Руденко, Олександр Анатолійович (ЗДІА, 2016)
Ряд тем практичних занять з предмету «Соціальна медицина та організація охорони здоров’я» передбачає виконання завдань з розрахунку та оцінки статистичних показників, що характеризують стан здоров’я населення та діяльність медичних закладів. Ситуаційні задачі, що використовуються на таких заняттях на нашій кафедрі, містять вихідні дані, що максимально наближені до реальних показників, або повністю їм відповідають.
Keywords: статистичні показники; оцінювання; стан здоров'я; медичні заклади