Динаміка показників цитокінового профілю під впливом оптимізованої програми фармакологічної терапії у хворих на гонартрит - Підлубна, А. М. (Харків : ХНМУ, 2023)
Мета роботи. Встановити динаміку показників цитокінового профілю під впливом оптимізованої програми фармакологічної терапії у хворих на гонартрит жінок з коморбідною гіпертонічною хворобою та надлишковою вагою.