Фармацевтичні послуги: теорія, реалії, перспективи - Маганова, Тамара Валеріївна; Ткаченко, Наталя Олександрівна (My University, 2025)
Фармацевтичні послуги є важливою частиною догляду, орієнтованого на пацієнта. Але в Україні їх розвиток знаходиться на ранній стадії. Тому метою дослідження було проаналізувати це як явище для подальшого вдосконалення фармацевтичних послуг в Україні. Pharmaceutical services are an important part of patient-centered care. But in Ukraine their development is at an early stage. Therefore, the aim of the study was to analyze it as a phenomenon for the subsequent improvement of the Ukraine pharmaceutical services.
Keywords: фармацевтичні послуги; аналіз; Україна; pharmaceutical care; cognitive pharmaceutical services