Динаміка метаболічних змін при експериментальному стресі у щурів, що знаходилися в умовах обмеження життєвого простору - Романова, Катерина Борисівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження: експериментально довести патогенетичний зв’язок метаболічних змін та підвищення артеріального тиску, що формуються у щурів при restraint-стресі різної тривалості (обмеження життєвого простору на 6-, 15- та 21 тиждень).
Keywords: тези доповідей