Особливості фагоцитозу дітей різного віку з повторними інфекційними захворюваннями респіраторного тракту - Овчаренко, Леонід Сергійович; Самойленко, І. Г.; Конюшевська, А. А.; Тимошина, О. В. (My University, 2022)
Метою даного дослідження є покращення діагностики порушень вродженого імунітету у дітей вікової групи від 2 до 10 років, які часто хворіють на інфекційні захворювання респіраторного тракту шляхом дослідження деяких показників поглинальної та метаболічної функції фагоцитозу.