Проблеми формування здорового способу та якості життя людини у сучасному суспільстві - Чмара, Д. В.; Черненко, Олена Євгенівна (My University, 2024)
Мета дослідження. вивчити наявні засоби фізичної терапії, які застосовуються у комплексних програмах збільшення активності у жінок різного віку.