Щодо стандартизації субстанції “Гіпертрил” - Акопян, Р. Р. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Гіпертрил - це нова оригінальна лікарська речовина, яка проявляє поєднані властивості кардіоселективного ß1-адреноблокатора та периферичного вазодилататора. Дана лікарська речовина була синтезована в Запорізькому державному медичному університеті, на кафедрі фармацевтичної хімії. Для синтезованої лікарської речовини “Гіпертрил” виникла необхідність розробити оптимальні методи стандартизації.