Полілактатні патчі з наночастинками срібла для біомедичного застосування - Волчихіна, К. П. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Метою цього дослідження була оцінка патчів з полілактату, отриманих методом електропрядіння, з включенням наночастинок срібла (AgNPs) до складу мономера.
Keywords: тези доповідей