Клінічна косметологія - Крайдашенко, Олег Вікторович; Свинтозельський, Олександр Олексійович; Михайлик, Олена Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
У навчальному посібнику, відповідно до програми з клінічної косметології, на сучасному рівні представлені основні поняття та визначення клінічної косметології. Приведені етіологія, патогенез і клінічна картина основних уражень шкіри, сучасні підходи до медикаментозного лікування і профілактики цих патологічних станів. Посібник призначений для студентів фармацевтичних факультетів вищих медичних навчальних закладів, провізорів, провізорів-косметологів, клінічних провізорів, фармацевтів.
Keywords: Клінічна косметологія; Технологія парфумерно-косметичних засобів; Практичні заняття; Самостійна робота