Забруднення атмосферного повітря та його наслідки - Гончаренко, О. (My University, 2023)
Атмосферне повітря — це природна суміш газів приземного шару атмосфери (азот (78,1%), кисень (21%) аргон та інші інертні гази (близько 1%), вуглекислий газ (0,03-0,04%)), що склалася в ході еволюції Землі. Без нього життя на нашій планеті було б неможливе.