Філософія: Методичний посібник для студентів денної та заочної форми навчання - Жадько, Віталій Андрійович (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Навчальний посібник подає перелік тем, які винесені на семінарські заняття з філософії. Крім цього, наводяться методичні рекомендації, використання яких допоможе студентам свідомо засвоїти матеріал. Посібник основну увагу приділяє короткому розгляду вчень найвидатніших мислителів, оскільки знайомство з їх змістом дозволить студентам бути певною мірою їх співавторами.
Keywords: філософія