Інтеркультурне навчання та діалог культур - Соловйова, Ольга Володимирівна; Турковський, Сергій Петрович (My University, 2017)
Діалог культур - поняття, яке отримало широке розповсюдження у філософській публіцистиці та есеїстиці у 20 ст. Найчастіше воно розуміється як взаємодія, вплив, проникнення або відштовхування різних історичних або сучасних культур. Діалог культур логічно передбачає вихід за межі будь-якої даної культури.
Keywords: тези доповідей