Роль гепсидину у розвитку та хронізації запальних захворювань сечовидільної системи - Захарченко, Наталія Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження. Визначити рівень забезпечення гепсидином дітей з інфекціями сечовидільної системи з урахуванням клінічної форми інфекції.
Keywords: тези доповідей