Перші кроки з українською мовою : підручник для слухачів – іноземних громадян довузівського етапу підготовки : у 4-х ч. Ч. 1: Рівень А1 володіння українською мовою як іноземною - Васецька, Лариса Іванівна; Манаева, Галина Сергіївна; Гроссу, Наталія Валентинівна; Савченко, Лілія Андріївна; Черновол, Ольга Григорівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Підручник призначений для слухачів–іноземних громадян, які починають оволодіння українською мовою у нефілологічних закладах вищої освіти України. Лексико-граматичний та комунікативний матеріал підручника відповідає вимогам типової програми з дисципліни «Українська мова як іноземна» (2015 р., Київ) та стандартизованим вимогам до рівня А1 володіння українською мовою як іноземною. Навчальний матеріал підручника (Частина І) розподілено за 3 уроками з контролем та лексичним мінімумом наприкінці кожного блоку навчальних матеріалів. Підручник (Частина І) входить до комплексу навчально-методичних матеріалів з української мови як іноземної й розрахований на 38 аудиторних годин роботи іноземців довузівського етапу підготовки у ЗВО МОЗ України.