ESI-MS fragmentation pathways of some 1,2,4-triazole- 3-thiones, the intermediate compounds in the synthesis of active pharmaceutical ingredients - Varynskyi, B. O.; Kaplaushenko, A. G.; Варинський, Борис Олександрович; Каплаушенко, Андрій Григорович; Варинский, Б. А.; Каплаушенко, А. Г. (My University, 2020)
To determine the fragmentation pathways of eight 1,2,4-triazole-3-thiones, which are intermediate products in the synthesis of active pharmaceutical ingredients of potential and registered pharmaceutical formulations. Визначити шляхи фрагментації восьми 1,2,4-триазол-3-тіонів, які є проміжними продуктами в синтезі активних фармацевтичних інгредієнтів потенційних та зареєстрованих фармацевтичних препаратів. . Определить пути фрагментации восьми 1,2,4-триазол-3-тионов, являющихся промежуточными продуктами в синтезе активных фармацевтических ингредиентов потенциальных и зарегистрированных фармацевтических препаратов.
Шляхи ЕСI-MС фрагментації деяких 1,2,4-триазол-3-тіонів, проміжних продуктів при синтезі активних фармацевтичних інгредієнтів
Пути ЭСИ-MС фрагментации некоторых 1,2,4-триазол-3-тионов, промежуточных продуктов при синтезе активных фармацевтических ингредиентов
Keywords: mass spectrometry; high performance liquid chromatography; 1,2,4-triazole-3-thiones; мас-спектрометрія; високоефективна рідинна хроматографія; 1,2,4-триазол-3-тіони; масс-спектрометрия; высокоэффективная жидкостная хроматография; 1,2,4-триазол-3-тионы