Візуалізація медичних зображень. МРТ - Лисенко, К. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета: Розглянути фізичні принципи отримання медичних зображень на прикладі формування візуальних даних методом магнітно-резонансної томографії (МРТ).
Keywords: тези доповідей