Тораколапароскопічна езофагектомія у хворих на рак стравоходу - Клименко, Андрій Володимирович; Білай, Андрій Іванович (My University, 2018)
Ціль дослідження. Оцінити ефективність та безпеку тораколапароскопічної езофа- гектомії у лікуванні злоякісних новоутворень стравоходу.
Keywords: тези доповідей