Експертиза стійкої та тимчасової непрацездатності при основних хронічних неінфекційних захворюваннях в практиці сімейного лікаря - Михайловська, Наталія Сергіївна; Кулинич, Таміла Олегівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
У навчально-методичному посібнику наведені загальні питання та алгоритми медико-соціальної експертизи при тимчасовій та стійкій втраті працездатності. Навчально-методичний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів складений відповідно до програми навчальної дисципліни "Загальна практика – сімейна медицина", напряму 1201 "Медицина», спеціальність 7.12010001 "Лікувальна справа", 7.12010002 "Педіатрія". Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами VI курсу 1,2 медичного факультетів під час підготовки до практичних занять з відповідних тем.